Niemand wordt graag (voor langere tijd) geteisterd door pijnklachten. Zou je graag terug pijnvrij sporten of actief bezig zijn? Schakel dan zeker de hulp in van De Praktijk. Wij hebben namelijk de nodige technieken in huis om je klachten te verhelpen. Door regelmatig bijscholingen te volgen, zijn we altijd mee met de laatste technieken. Je zie het: als je zoekt naar een kinesist in Kessel, zit je bij De Praktijk helemaal goed!

Bewegen zonder beperkingen

De basis alle behandelingen die we aanbieden? Correct bewegen! Op een juiste manier bewegen is namelijk een opstapje naar pijnvrij en onbeperkt zijn. Heb je al langer te maken met bewegingsklachten, die je maar blijven achtervolgen? Wij doen graag het nodige in onze praktijk in Kessel!

Verschillende behandelingen

Als je niet meer pijnvrij kunt bewegen, help ik je graag met een gepaste behandeling. Zo maken we samen komaf met gewrichtsklachten, bewegingsproblemen en uitstralende pijn. Onze specialisaties zijn sportkinesitherapie en dryneedling. De eerste heeft als doel om sporters terug op wedstrijdniveau te krijgen, de tweede zorgt voor een snelle en langdurige ontspanning van de spieren door ze aan te prikken.

De Praktijk: jouw kinesist in Kessel

Als je op zoek bent naar een kinesist in Kessel, dan ben je bij De Praktijk aan het juiste adres! We hechten veel belang aan gezond en pijnvrij bewegen, met uiteraard de nodige aandacht voor een zo klein mogelijke kans op herval. De praktijk zelf? Die is zeer handig gelegen, op de Grote Steenweg richting Nijlen. Parkeren kan achteraan.

Maak vandaag nog een afspraak en laat je behandelen!